Шоуменът и лидер на Има такъв народ Слави Трифонов е загубил майка

...
Шоуменът и лидер на Има такъв народ Слави Трифонов е загубил майка
Коментари Харесай

In Memoriam: Вижте участието на майката на Слави Трифонов в шоуто му преди 6 г.

Шоуменът и водач на " ИТН "  Слави Трифонов е изгубил майка си. Това разкри самият той косвено посредством пост в обществената мрежа Facebook по различен мотив. 

" Аз служа си добре с думите в българския език, работил съм дълго време работа, в която ми се е налагало да употребявам богат размер от думи. Много богат. И мога добре да се показвам. Втори път пиша нещо през днешния ден, само че в този момент мъчно намирам думи.

Но е по-добре да пиша, да ви осведомявам, да споделя, вербално, колкото и да ми е мъчно да намирам думи, в сравнение с да се подчиня на дивия си темперамент и яростта, която ме обзема, тъй като е по-добре да се управлявам, да съблюдавам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и татко ми. Лека им пръст! ", написа Трифонов в обява, ориентирана против здравния министър Христо Хинков.

Вижте какво се случи на 19 октомври 2017 година в рубриката " Нещо персонално “ в " Шоуто на Слави " по bTV, с посетител Мама Здравка! В нея разнообразни хора споделят персонални истории от живота си и музиката, с която ги свързват.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР